Judas Priest plaatst integraal optreden online
PJVB

Nu live-optredens om begrijpelijke redenen geen doorgang kunnen vinden, stellen uw favoriete artiesten alles in het werk om de pijn te verzachten. Van in quarantaine geproduceerde muziekvideo’s tot livestreams vanuit de repetitieruimte: we zagen het de afgelopen tijd vaak genoeg voorbijkomen. Ook heavymetalinstituut Judas Priest, een groep die na een halve eeuw nog steeds springlevend oogt, doet nu zijn figuurlijke duit in het zakje.

Op 26 mei 2012, toen het coronavirus nog sciencefiction leek, stonden metalgod Rob Halford en kompanen op het podium in de Britse hoofdstad Londen. In de gerenommeerde concertzaal Hammersmith Apollo, werd toen een punt gezet achter de Epitaph-tournee. Het ruim twee uur durende optreden werd een jaar na datum uitgebracht op zowel dvd als Blu-ray. Niet getreurd voor wie geen digitale gegevensdrager aanschafte. De integrale vertoning werd door Judas Priest kosteloos beschikbaar gesteld.

(Her)beleef het optreden hieronder:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X