Lionheart kondigt nieuwe plaat aan
PJVB

Voormalig Iron Maiden-gitarist Dennis Stratton en diens collega-muzikanten zijn terug van weggeweest. Na drie jaar wachten, mogen we ons opmaken voor nieuw materiaal van Lionheart. De Britse groep, niet te verwarren met het gelijknamige hardcoregezelschap uit Californië, brengt nog deze zomer een opvolger van het in 2017 verschenen Second Nature op de markt.

Op 31 juli verschijnt via platenfirma Metalville het album The Reality Of Miracles. Zowel de albumhoes als de tracklisting van de dertien nummers tellende plaat werden reeds bekendgemaakt. U vindt ze beiden hieronder terug:

Tracklisting:

 1. Salvation
 2. Thine Is The Kingdom
 3. High Plains Drifter
 4. The Reality of Miracles
 5. Five Tribes
 6. Behind The Wall
 7. All I Want Is You
 8. Widows
 9. Kingdom of the East
 10. Outlaws of the Western World
 11. Overdrive
 12. The First Man
 13. Still It Rains on Planet Earth (Lacrimosa)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X