Living Gate schotelt ons Heaven Ablaze voor
Ashley Bickx

Normaliter zou het nagelnieuwe Living Gate het fort van Merksem tijdens Antwerp Metal Fest editie 2020 met de grond gelijk maken. Tot een niet nader genoemd virus danig roet in het eten moest gooien en de officiële geboorte van een van de meest ambitieuze metalprojecten van dit jaar voor onbepaalde tijd uitgesteld moest worden. Gelukkig is uitstel geen afstel. Living Gate, bestaande uit leden van Amenra, Wiegedood, Oathbreaker en YOB, tekende een deal bij het extreme keurslabel Relapse Records en brengt op 12 juni zijn langverwachte eerste wapenfeit uit, genaamd Deathlust.

Liefhebbers van een stevige portie death metal spitsen bij deze maar beter hun oren, want in afwachting trakteert Living Gate ons met Heaven Ablaze op een allereerste voorsmaakje.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X