Festivalnieuws: Nieuwe naam voor Mass Deathtruction Fest 2020
Hughes Vanhoucke

Nadat eerder op de dag bekendgemaakt werd dat niemand minder dan Phil Campbell & The Bastard Sons in september als co-headliner zullen optreden op het door de bekende redenen verplaatste Headbanger’s Balls Fest (19 september @ De Leest in Izegem) vernamen we zopas dat het Nederlands death metal gezelschap Sinister toegevoegd werd aan de bill van Mass Deathtruction Festival 2020 dat zoals eerder vermeld dit jaar niet in La Sucrerie van Waver doorgaat maar terugkeert naar La Ferme du Biéreau in Louvain-la-Neuve waar er plaats is voor 600 festivalgangers.

Eerder werd bekendgemaakt dat onder andere Belphegor, Incantation, Horna en de Franse grindcore band uit Rijsel Gronibard dit jaar van de partij zullen zijn en net als eind vorig jaar 12 extreme metalbands zullen voorgeschoteld krijgen eind november. Geen slecht idee om de kids thuis te laten, de Fransen van Gronibard spelen meetstal poedelnaakt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X