Het is ondertussen al enkele maanden bekend dat het Poolse legioen van Vader op 11 maart opnieuw ons Belgenlandje aandoet. Deze keer wordt niet een van de bekende steden als Antwerpen, Brussel, Vosselaar of Roeselare aangedaan, om er maar enkele te noemen, maar slaat Vader zijn tenten op in Lokeren. Place to be is het Sport- en Jeugdcomplex, gelegen aan de Sportlaan, ook wel gekend van de Lokerse Feesten. Het voorprogramma wordt verzorgd door het Russische, aantrekkelijke geweld van Fallcie en het Griekse thrashbataljon van Chronosphere. Als subheadliner krijgen de ervaren rotten van Defiled de eer om de boel stevig in ‘doodse’ stemmingen te krijgen, waarna Vader de boel stevig in vuur en vlam zal zetten met een setlist waar de albums Art Of War, Litany en De Profundis centraal zullen staan. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar!

 

 

 

X