Heaven Shall Burn komt met een laat nieuwjaarsgeschenk!
Ashley Bickx

De fans van Heaven Shall Burn wachten ondertussen al ruim drie jaar op nieuw werk. Gelukkig stelt de band het geduld van zijn trouwe legioen fans niet langer op proef. Eerder werd reeds aangekondigd dat de band op 20 maart zijn nieuwste langspeler op de wereld zal loslaten, genaamd Of Truth And Sacrifice. Een album dat maar liefst uit twee delen zou bestaan en zou afklokken op bijna anderhalf uur. Aan ambitie alvast geen gebrek. Vandaag lanceerde Heaven Shall Burn de eerste videoclip, waarbij de band afstapt va het klassieke concept ‘een nummer – een clip’, maar de keuze gemaakt heeft om een clip op te nemen voor maar liefst twee nummers. En of het resultaat er mag zijn! Het aftellen naar 20 maart kan bij deze alvast beginnen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

september

26sep13:30DEVILS ROCK FOR AN ANGEL 2020OC IN 'T RIET - ZILLEBEKE

26sep17:00FAARFEST 2020JH DE FAAR - MEERHOUT

26sep18:00KASHFEST 2020THE LANE - OOSTBURG - NEDERLAND

26sep19:00ROBERT JON & THE WRECK @ THE CROSSOVER - GENT

27sep18:00STEVE IGNORANT + THE CRAVATS @ AB BOX - BRUSSELSteve Ignorant presents 'Crass songs 1977-1984'

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

Share This
X