Heaven Shall Burn komt met een laat nieuwjaarsgeschenk!
Ashley Bickx

De fans van Heaven Shall Burn wachten ondertussen al ruim drie jaar op nieuw werk. Gelukkig stelt de band het geduld van zijn trouwe legioen fans niet langer op proef. Eerder werd reeds aangekondigd dat de band op 20 maart zijn nieuwste langspeler op de wereld zal loslaten, genaamd Of Truth And Sacrifice. Een album dat maar liefst uit twee delen zou bestaan en zou afklokken op bijna anderhalf uur. Aan ambitie alvast geen gebrek. Vandaag lanceerde Heaven Shall Burn de eerste videoclip, waarbij de band afstapt va het klassieke concept ‘een nummer – een clip’, maar de keuze gemaakt heeft om een clip op te nemen voor maar liefst twee nummers. En of het resultaat er mag zijn! Het aftellen naar 20 maart kan bij deze alvast beginnen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X