Alcatraz maakt de namen voor La Morgue bekend
Eef

Op zaterdag 8 en zondag 9 augustus (twee van de drie dagen dus), kan men op het Alcatraz Metal & Hard Rock Festival in Kortrijk weer genieten van bands de uit Belgische undergroundmetalscene. Weerom in het vorig jaar in het leven geroepen gezellige tentpodium La Morgue. De namen hiervan zijn nu vrijgegeven en by the looks of it wordt het weer smullen.

Op de zaterdag wordt La Morgue bezet door Polderrecords en zijn de bands:

 • Atomic Vulture
 • Carneia
 • Darqo
 • Motsus
 • Rawdriguez
 • Von Detta

Het feest wordt op de zondag verzorgd door:

 • Grotto
 • Haester
 • Growing Horns
 • My Diligence
 • Your Highness
 • Huracan

Het principe blijft hetzelfde: er zijn geen openers of headliners (de volgorde zal door een onschuldige hand – waarschijnlijk een inmate van Alcatraz – getrokken worden) en iedereen speelt 66 minuten. En dit terwijl er maar 666 mensen zijn toegelaten per optreden. Dat er steeds 6 bands per dag optreden in La Morgue, zal heel waarschijnlijk een toeval zijn.

Alcatraz Metal & Hard Rock Festival vindt plaats van 7 tot en met 9 augustus 2020 in Kortrijk. Combitickets kosten 150.5 euro en zijn hier te verkrijgen.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X