25 jaar Graspop Metal Meeting: nieuwe naam.
Bart Van Gestel
Graspop Metal Meeting 2020

Er is een nieuwe band opgedoken voor de vijfentiwintigste verjaardag van Graspop Metal Meeting. Deze werd op het moment van dit schrijven nog niet bevestigd door de organisatie, maar wel door de band zelf!

Wij hadden al zo’n vermoeden dat we deze band mochten verwachten. Ze zijn immers ook vaste klant. Ook deze band heeft een verjaardag te vieren: zijn vijftigste! Het gaat om Judas Priest. Deze iconische band, de pioniers van de New Wave Of British Heavy Metal, mag uiteraard niet ontbreken op de feesteditie van het festival. We mogen deze band verwachten op zaterdag 20 juni

 

Graspop Metal Meeting 2020 - Judas Priest

Graspop Metal Meeting 2020 – Judas Priest

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X