Personeelsstrubbeligen bij Children of Bodom
Hughes Vanhoucke

Op 1 november werd bekendgemaakt dat drie vaste leden van Children of Bodom er samen de brui aan geven. Het gaat om drummer Jaska Raatikainen die van dag één bij de band zit, bassist Henri Seppälä, and toetsenist Janne Wirman die alle drie al ruime tijd lid zijn van de Finse band.

Op 15 december geeft de band een ultieme show in zijn huidige bezetting waarna het wachten zal zijn wie de vacante plaatsen gaat innemen. Frontman en lead gitarist Alexi Laiho en Daniel Freyberg gaan alvast verder met de band en onder dezelfde naam.

Het officiële communiqué bekendgemaakt op de site van de band luidt als volgt:

”It is with heavy hearts that we announce that 2019 will be the last for Children Of Bodom with this line-up.

After almost 25 years with Bodom, thousands of shows & 10 albums it is time for Henkka, Janne and Jaska to step back and change direction within their lives. All three will miss the fans and supporters in every city in every country the band ever played.

The last show of this line-up will be on the 15th of December at Helsinki Ice Hall. Tickets still remain for some of the Finnish shows in December.

Alexi and Daniel will have further announcements about their plans to keep creating new music in the future.

Thanks again for everything – Children Of Bodom”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X