“Rock The Night”, een nieuw festival in de regio Madrid, Spanje.
Hughes Vanhoucke

Het is inmiddels november, stilaan tijd om namen bekend te maken voor de zomerfestivals. Na drie edities Download Festival Madrid werd onlangs bekendgemaakt dat een vierde editie er in 2020 niet zal komen.
Het nagelnieuwe Rock The Night in het Spaanse Madrid georganiseerd door Madness Live kwam op 31 oktober op de proppen met de eerste namen voor de opvolger van Rock The Coast (Fuengirola, Andalusië) die op zijn beurt de opvolger was van Be Prog! My Friend (Barcelona), naar mijn bescheiden mening het beste Europese prog festival van de afgelopen decennia dat het helaas voor bekeken hield na vijf edities.

Het festival dat over drie dagen en drie podium 40+ bands zal ontvangen zal plaats vinden op een boogscheut van de Spaanse hoofdstad, meer bepaald in en rond het Auditorio Miguel Ríos in Rivas, een indrukwekkend amfitheater die plaats biedt aan 15.000 man maar uitbreidbaar is tot meer dan het dubbele en in een 36 hectaren groot park gelegen is.

Het Auditorio Miguel Ríos is bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Madrid met naast reguliere bussen en de metro ook twee nachtbuslijnen. Vanuit Zaventem, Charleroi net als luchthavens in Nederland zijn er talloze goedkope vluchten naar Madrid. Hoe sneller je boekt hoe goedkoper de vlucht.

Tickets worden vanaf 6 november aangeboden aan zeer interessante prijzen gedurende één week. Meer info @ www.rockthenightfestival.es

Zijn reeds bevestigd:

  • Avantasia (Speciale 20 jaar jubileum show)
  • Mercyful Fate
  • Devin Townsend
  • Doro
  • Napalm Death
  • Heilung
  • Loudness
  • Cirith Ungol

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

maart

Geen concerten

april

Geen concerten

X