Zingem Beeft: de preview
Eef

Op 16 november vindt in De Griffel te Ouwegem (deelgemeente van Zingem, dat nu op zijn beurt Kruisem is geworden… We wijken af) voor de derde keer Zingem Beeft plaats. Een overzicht.

Voor de zeer economische prijs van 5 euro (in voorverkoop), kun je genieten van volgende kleppers:

De avond start met Basement Critters. Deze crossover thrashmetalband met roots in het West-Vlaamse Avelgem gaat De Griffel een eerste maal in vuur en vlam zetten. Gewapend met een gloednieuw album, God save us as.jpeg, zullen Thomas, Frederick, Sven, Glenn en Steve, Kruisem een eerste maal doen beven. Er vroeg bij zijn is de boodschap.

Basement Critters start om 19 uur.

 

Chalice bracht in 2018 de deathmetalschijf van het jaar uit. Ashes of Hope werd, terecht, overal bewierookt. Is het mogelijk om deze rauwe power over te brengen naar een podium? Voor Chalice is dit een eitje. Meer zelfs: de band heeft een ijzersterke livereputatie, waarbij de nodige attributen niet ontbreken. Wie zanger Pieter niet meteen kan ontwaren op het podium: het is die reus met de zak over het hoofd en een bijl in zijn ene hand (de microfoon in de andere hand geeft ook veel weg).

Chalice start om 20.30 uur.

 

Marche Funèbre heeft zijn doom reeds over heel de wereld verspreid. Alleen bleek er een hoekje in Oost-Vlaanderen nog een maagd te zijn op dit vlak. Lang gaat dit niet meer duren, want de band is van plan Zingem (toch voor één dag) om te vormen tot de doomhoofdstad van de onderwereld en alles daarboven. Wie zijn trip al graag eens laag en traag heeft, beware: the Marche is coming… with the sound of DOOM!

Marche Funèbre start om 22 uur.

Alsof Zingem nog niet genoeg gebeefd heeft, zal afsluiter Bark de punten op de schaal van Richter zeker naar een ongeziene hoogte douwen. Deze Antwerpse geweldenaars blaffen niet alleen, ze bijten ook. Verwacht je aan aanstekelijke rauwe riffs en een stem dat de luidsprekers zal doen ontploffen. “They serve their tunes raw, unpolished, gritty and dark!”

Bark vangt aan om 23.30 uur.

Zingem Beeft vindt plaats op 16 november 2019 in zaal De Griffel in Ouwegem. De prijs voor een ticket is een luttele 5 euro. Kaarten zijn te verkrijgen in café Tonneke en café De Vaderlander, beide in Huise.
Of door €5 over te schrijven op de rekening van Agera Events: BE47 7340 4395 7880, met vermelding van naam en e-mailadres. Uw ticket(s) worden u bezorgd per mail.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X