Opeth kondigt nieuw album aan
Hughes Vanhoucke

Opeth heeft woensdagmiddag 22 mei kort na 12:00 huur haar 13de album aangekondigd die komende herfst zal verschijnen. Wat het wordt weten wij uiteraard ook niet, wel werd de naam en de tracklisting prijs gegeven net als de label, Nuclear Blast waar de band onderdak gevonden heeft sinds het uitbrengen van het vorige album, Sorceress uit 2017. Merkwaardig is dat het album uitgebracht wordt in zowel het Engels als het Zweeds.

Vorige week mochten we Opeth’s tweede show van dit jaar nog bijwonen in Wenen, een verslag hiervan vinden jullie terug in de review van Vienna Metal Meeting – Deel II.

Ziehier de tekst die op de Instagram account van Opeth vermeld werd:

“BIG NEWS! Opeth are pleased to present you with the title and tracklisting for their awaited 13th observation! “In Cauda Venenum”, is due out this fall on Moderbolaget Records / Nuclear Blast Entertainment.
Recorded last year at Stockholm’s Park Studios, In Cauda Venenum will be released in two versions, in both Swedish and English languages. Various physical and digital formats will be available and additional details will be announced in the coming months.

In anticipation of the impending release, OPETH will be performing shows around the world through the end of the year. Dates are and ticketing info can be found here: www.opeth.com/tour-dates or on the “Dates, Tickets’ tab on this Facebook page. Additional touring will be announced soon.

In Cauda Venenum Tracklisting:
1. Livet’s Trädgård / Garden Of Earthly Delights (Intro)
2. Svekets Prins / Dignity
3. Hjärtat Vet Vad Handen Gör / Heart In Hand
4. De Närmast Sörjande / Next Of Kin
5. Minnets Yta / Lovelorn Crime
6. Charlatan
7. Ingen Sanning Är Allas / Universal Truth
8. Banemannen / The Garroter
9. Kontinuerlig Drift / Continuum
10. Allting Tar Slut / All Things Will Pass

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X