Talent uit Gent: Stranger Dimensions!
Ashley Bickx

Stranger Dimensions, een band uit Gent die sinds 2015 een experimentele inbreng aan het metalcoregenre tracht te geven, is terug met een gloednieuwe single, genaamd Our Downfall. Een sterke song, waarbij de band het ideale evenwicht gevonden heeft tussen de eerder pure metalcore en de meer progressieve, experimentele toetsen. In de zeer nabije toekomst staat er nog niet meteen een nieuwe langspeler op de planning, maar als de band met de regelmaat van de klok met dergelijke krachtige nummers op de proppen komt, zijn we al lang content! Zolang de vriendschap en de passie intact blijven, zullen de wilde dromen van deze jonge snaken wel eens werkelijkheid kunnen worden. Een band om in het oog te (blijven) houden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X