The Prodigy’s Keith Flint sterft op 49-jarige leeftijd
Hughes Vanhoucke

Deze middag werd via uiteenlopende nieuwssites bekendgemaakt dat Keith Flinth van The Prodigy dood aangetroffen werd in zijn woning in het Britse Essex. Even later maakte de band via hun officiële Instagram account bekend dat Keith Flint zich van het leven beroofd had. Dit is echter door niemand anders bevestigd en moet enigszins met een korrel zout genomen worden, dat de man gestorven is, is echter wel honderd procent zeker. 

“The news is true, I can’t believe I’m saying this but our brother Keith took his own life over the weekend, I’m shell shocked, fuckin’ angry, confused and heart broken … r.i.p. brother” Liam. 

Oorspronkelijk was Flint danser bij The Prodigy maar in 1996 volgde zijn eerste muzikale medewerking met de hitsingle Firestarter, wellicht de grootste hit van de band. Naast zijn muzikale carrière was Flint een bedreven motorfietser en eigenaar van een motorteam, Team Traction Control, onder andere winnaar van twee Isle of Man TT ritten.

Keith Flint – The Prodigy @ Tsunami Xixon 2018 (Foto: Hughes Vanhoucke voor Mariskal Rock Spanje)

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X