Bring Me The Horizon: ga naar de exclusieve pre-listening party!
Bart Van Gestel
Bring Me The Horizon 2019

De fans van Bring Me The Horizon hebben 25 januari met dikke rode stift op hun kalender aangeduid. Dan komt immers Amo uit, de opvolger van het vier jaar oude That’s The Spirit. Op zich al een fijne en heuglijke gebeurtenis. Maar fans opgelet: van Sony Music mag Amped-Up een fijn cadeau weggeven! Klik daarom op lees meer!

De mensen van Sony Music lieten ons een bericht waarin ze maar liefst vijftien duo-tickets ter beschikking stellen voor een exclusieve pre-listening party van Amo. Dit evenement gaat door op donderdag 24 januari in De Kruitfabriek te Vilvoorde. Naast de exclusieve luistersessie is er ook een afterparty. Er is ook een photo-booth waar je jezelf kan laten vereeuwigen en er is een tattoo-stand aanwezig die tijdelijke tattoo’s op je velletje kan aanbrengen. De avond wordt aan mekaar gebabbeld door Studio Brussel-coryfee Sofie Engelen.

Het verloop van de avond ziet er ongeveer zo uit:

  • 19.30u: deuren open
  • 20 – 21u: exclusieve pre-listening van het album
  • 21 – 22.30u: afterparty

Wil je graag dit evenement bijwonen? Wees dan snel. De eerste vijftien lezers die hun naam en mailadres achter laten op onderstaand formulier worden op de gastenlijst gezet van de party.

Edit: deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn persoonlijk verwittigd. Amped-Up wenst hen veel plezier op de luistersessie!

Bring Me The Horizon 2019

Bring Me The Horizon 2019

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X