Nieuwe reeks namen voor The Sound Of Revolution
Bjorn Wielockx

Vandaag heeft de organisatie van The Sound Of Revolution een heleboel nieuwe namen bekendgemaakt. Nadat eerder al enkele toppers werden gelost, was het vandaag tijd voor de eerste echte lading namen. Daarnaast kwam het festival nog met het heugelijke nieuws dat er een dagje extra vertier zal zijn.

Noteer alvast vrijdag 2 en zaterdag 3 november in de agenda. Die twee dagen zal het Klokgebouw in Eindhoven het mekka voor de hardcoreliefhebber zijn. Vandaag voegde de organisatie zeventien nieuwe bands toe aan de line-up:

 • Life Of Agony
 • Propagandhi
 • Street Dogs
 • Beowülf
 • Deathtrap
 • Suicidal Tendencies
 • Agnostic Front
 • Comeback Kid
 • Earth Crisis
 • Underdog
 • Brutality Will Prevail
 • Sworn Enemy
 • Trail Of Lies
 • Regulate
 • Toxic Shock
 • St. Hood
 • Topnovil

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X