Sebastiaan Schabon

Rick Charron is een man die bij sommige metalheads onder ons wel een belletje zal doen rinkelen. De man was namelijk van 1996 tot 2014 drummer bij Exciter. Sinds 2015 heeft hij een nieuwe band opgericht, Dark Ministry. In afwachting van een volwaardig album kregen we een ep voorgeschoteld als aperitief. The Sermon Begins telt drie nummers.

De elementen zijn als volgt: thrash met hardcore-achtige zang en een vleugje groove erin verwerkt. Dit krijg je gedurende drie nummers voorgeschoteld. Maar echt overtuigen kunnen Charron  en de zijnen toch (nog) niet.

Deze heel korte ep verdient een heel korte recensie. Het typen duurde al langer dan de schijf zelf. Hopelijk herpakken ze zich met hun volwaardige plaat, dan hebben we zeker iets om naar uit te kijken.

Tracklist:

  1. Killing Machine
  2. Voodoo Sacrifice
  3. Blood Driven

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X