Breaking news: Suprise act Graspop 2017 bekend
Bart Van Gestel

Het was lang koffiedik kijken, gokken, tourschema’s uitpluizen om er achter te komen wie die verdomde suprise-act op donderdagavond zou kunnen zijn. Wel: de organisatie heeft ons verlost uit de ondraaglijkheid van het onwetende zijn. Lees vlug verder!

Brides Of Lvcifer, de act met het meisjes/dameskoor Scala in samenwerking met de gebroeders Kolacny mag de festiviteiten op donderdag in de Marquee afsluiten. Daarmee mag de band en het koor een heuse try-out spelen voor de combi-ticket houders. Het is wellicht ook een verademing voor de fans van Emperor, die een beetje verveeld zaten met deze overlapping, daar het om twee behoorlijk exclusieve concerten gaat. Zij worden dus op hun wenken bediend.

Brides Of Lucifer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X