Rotthier Peter

Het Britse Magnum onder leiding van zanger Bob Catley draait al een eeuwigheid mee in het wereldje van de harde rock. De Britse rockers hebben een vaste schare fans en brengen met de regelmaat nieuw werk op de markt. Met Valley Of Tears kozen ze er voor om het zachtere werk dat ze doorheen de jaren inblikten eens extra in het zonnetje te zetten.

Voor romantische zielen en liefhebbers van zweemzoete rockklanken is Valley Of Tears dan ook een heerlijk album om naar te luisteren en de diversiteit van Magnum in zijn balladeske songs te ontdekken. Zowel songs uit de jaren tachtig als nummers uit deze eeuw werden verzameld om op dit zilverschijfje vereeuwigd te worden. Links en rechts een extra mix of zelfs al eens een song opnieuw inblikken om toch iets nieuws aan te bieden. Zelfs een live-uitvoering ontbreekt niet tussen de zestien rockballads op Valley Of Tears.

Voer voor de echte Magnum fans en de dames en heren die kicken op ballads. Wie zijn rock  graag met ballen geserveerd krijgt, laat dit best links liggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X