The Dillinger Escape Plan annuleert rest van Europese tour na busongeval in Polen.
Hughes Vanhoucke

De voortreffelijke Amerikaanse mathcore & progressieve metalband The Dillinger Escape Plan heeft de overblijvende data van zijn afscheidstour begin deze week gecanceld, waaronder ook het laatste optreden van de tour in de AB in Brussel op zondag 5 maart. De reden hierom is een ongeval op de Poolse snelwegen nadat de tourbus pech had en de pechstrook moest opzoeken. Daar werd de trailer met al het materiaal van de band aangereden door een truck die vervolgens tegen de tourbus aanbotste.

Greg Puciato – The Dillinger Escape Plan @ 013 – Tilburg – NL

Er vielen gelukkig geen dodelijke slachtoffers, wel werden 13 leden van het tourgezelschap naar het hospitaal gebracht in  Zamosc voor een check-up. Een groot deel van het materiaal werd vernield en een aantal mensen is gewond waardoor het onmogelijk is de tour verder te zetten.

Voor meer info:

Foto’s van het optreden in het Tilburgse 013, klik hier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X