Amaranthe laat Boomerang op de wereld los
Eef

De Zweedse melodieuze powermetalband Amaranthe heeft goed en slecht nieuws te melden. Het goede nieuws is dat de track Boomerang – uit het vorig jaar verschenen album Maximalism – in een video is gegoten en online is geplaatst ter uwer luister- en kijkgenot.

Het mindere nieuws is dat één van de drie vocalisten, met name Jake E. de band na acht jaar verlaat:

After eight years and four albums, I have decided to leave Amaranthe. I am extremely proud of the band and what we’ve accomplished together.Amaranthe have the most AMAZING fans and they have given me so much during the years, which I am extremely grateful for. I want to thank them all for always supporting me during the highs and the lows – without YOU we would be NOTHING. Thank you for these years and I hope to meet you again soon!

Gelukkig kunnen we dit mindere nieuws weer pareren met iets positief: Amaranthe komt ook naar België en wel op 6 mei, op het Izegemse Headbanger’s Balls Fest.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X