Sebastiaan Schabon

Sadokist is een blackened thrashmetalband uit het Finse Lahti. Hun nieuwste creatie genaamd Thy Saviours Halo, Held by Horns ligt sinds 22 december 2016 in de rekken bij de platenzaken. Oké, nieuw is het niet bepaald daar de oorspronkelijke release al meer dan twee jaar daarvoor was. We hebben hier dus te maken met een heruitgave, maar loonde dat wel de moeite?

Op deze heruitgave staan net zoals op de oorspronkelijke versie zeven tracks dus op dat vlak al niets speciaals. En dat geldt spijtig genoeg ook voor de rest van het album want naast het feit dat deze heruitgave niet speciaal is, luistert de muziek ook als een ongeorganiseerd boeltje. Neem nu bijvoorbeeld Damnatio ad Bestias. De Duitse collega’s van Desaster hebben ook een nummer met deze naam gemaakt maar zij weten tenminste hoe ze dit subgenre het beste spelen. Sadokist daarentegen maakt er maar een zootje van, je zou denken dat ze na tien jaar toch beter wisten. Dreaming of War, de titel zegt mij al even weinig als de track zelf. Het is gewoon niet om naar te luisteren dus was ik blij dat … Forever het einde betekende van deze plaat.

Nee, het loonde zeker niet de moeite om deze release opnieuw uit te brengen. Sadokist slaat met Thy Saviours Halo, Held By Horns de muzikale bal volledig mis. Punt, andere lijn en nu een biertje om te bekomen.

Tracklist:

  1. Poisoned Souls
  2. Cult Fire
  3. Damnatio ad Bestias
  4. Udar Ghul
  5. Darkness Prayer
  6. Dreaming of War
  7. … Forever

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X