Helloween reünie op Pumpkins United World Tour
Metalrockx

De Duitse powermetalband Helloween wordt vervoegd door zanger Michael Kiske en gitarist Kai Hansen voor een wereldtournee in 2017 en 2018. Op de Pumpkins United World tour zal de band bestaan uit zeven muzikanten, waaronder huidig zanger Andi Deris en gitarist Sacha Gerstner en wordt er materiaal gespeeld uit het repertoire van drie decennia Helloween.

Dit is opmerkelijk aangezien Michael Kiske, die de band verliet in 1993, steeds afkerig was van elke vorm van reünie met zijn vroegere bandleden. Er werden bij zijn vertrek teveel leugens over hem verspreid, die nog uitgepraat dienden te worden. Hij had bovendien Helloween niet meer nodig, aangezien hij de oude nummers kon brengen met Unisonic.

Pumpkins United tourbezetting:

  • Michael Kiske – zang
  • Kai Hansen – gitaar
  • Michael Weikath – gitaar
  • Markus Grosskopf – basgitaar
  • Andi Deris – zang
  • Sascha Gerstner – gitaar
  • Daniel Löble – drums

helloween-united-cartoon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X