Beluister voorproefje nieuw Firewind-album
Metalrockx

Metal Guitar Gods 4 EZmix Pack bevat een demonstratievideo van Gus G. waarin hij Immortals speelt, een nieuwe song van het volgende jaar te verschijnen Firewind-album.

De vierde titel in The Metal Guitar Gods-serie demonstreert 50 unieke gitaarinstellingen van vier topmetalmuzikanten: Gus G (Ozzy Osbourne, Firewind), Jake Pitts (Black Veil Brides), Wes Hauch (Black Crown Initiate) en Michael Keene (The Faceless). Dit EZmixpakket belicht hun individuele stijlen en voorkeuren en diverse instellingen van metalgitaar. Pakkende ritmegeluiden, schurende leadgitaar, solo’s, overvloedige effect- en sobere instellingen, het hele gamma van klassiek tot extreem. Meer info vind je op de site van Toontrack.

Immortals (Firewind) instructievideo:

metal-guitar-gods-4

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X