Houdt Bolt Thrower ermee op?
Jurgen Callens

Op diverse platforms valt te lezen dat de legendarische Britse deathmetalband Bolt Thrower het voor bekeken zou houden. Wij gingen het voor jullie even na. En na wat speurwerk zijn wij er zelf nog niet helemaal uit hoe het nu precies zit. Het statement van de band op de officiële website kan je hieronder zelf even lezen en daaruit je eigen conclusie trekken.

Bolt Thrower is onder meer gekend voor meesterwerken als War Master, The IVth Crusade en …For Victory. Het overlijden van drummer Martin Kearns vorig jaar was een zware klap voor de deathmetallegende. En nu komen de Britten op hun website met de volgende mededeling:

On behalf of ourselves and Kiddie’s family, we would like to thank everyone for their thoughts and support over the last 12 months. Together with Kiddie’s family we made the conscious decision to keep his unexpected death a private matter, and to take time out to deal with it all.

When Kiddie joined us back in 1994, although he was only 17, he instantly improved Bolt Thrower as a live band, and no one was more loyal to, and prouder to be in Bolt Thrower than him.
We spent over 20 years together, touring the world, with 3 different vocalists, but he was so much more than just a drummer to us. So when we carried his coffin to his final resting place, the Bolt Thrower drummer position was buried with him. He was, and will now forever remain THE Bolt Thrower drummer, our Powerhouse and friend Martin “Kiddie” Kearns.

As for the rest of us, Bolt Thrower has been our way of life for 30 years, never driven by money, fame or ego, but by our own personal principles and values that have guided us through life, and which bonded us as friends long before Bolt Thrower was even formed…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X