Sodom laat Caligula op de wereld los
Sebastiaan Schabon

De Duitse thrashers van Sodom hebben zopas een eerste videoclip vrijgegeven van hun op 26 augustus te verschijnen album Decision Day. Het gaat hier om Caligula, en deze kan je uiteraard hier bekijken.

Voor Caligula werd een lyricvideo in elkaar gebokst, die je hieronder kan vinden. Zoals eerder aangehaald verschijnt dus op 26 augustus hun nieuwste album Decision Day. Voor het gemak geven we je hieronder ook nog de tracklist mee van dat album:

 1. In Retribution
 2. Rolling Thunder
 3. Decision Day
 4. Caligula
 5. Who Is God
 6. Strange Lost World
 7. Vaginal Born Evil
 8. Belligerence
 9. Blood Lions
 10. Sacred Warpath
 11. Refused To Die

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X