Lionheart komt dan toch nog naar Belgie
Bjorn Wielockx

Enkele weken terug kondigde de Amerikaanse hardcoreband Lionheart het einde van zijn carrière aan. Voor de fans kwam het slechte nieuws als een donderslag bij heldere hemel. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de shows die voorzien waren af te ronden en het hierbij te houden. Op de sociale media vroegen verschillende fans om toch nog één allerlaatste show in hun land. Deze vraag werd aanhoord: gisteren kwam de band met meer data voor zijn afscheidstournee.

En hierbij is ook een Belgische datum te spotten. Op vrijdag 4 november zal Lionheart in de Muziek-O-Droom te Hasselt zijn allerlaatste Belgische show spelen.

LionheartFarewellTour2016

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X