Ieper Hardcore Fest – 12, 13 en 14 augustus 2016
Steven Demey

Op 12, 13 en 14 augustus vindt in het West-Vlaamse Ieper voor de 24ste keer Ieper Hardcore Fest plaats. Het is meteen het hoogtepunt van het jaar voor iedereen die punk en hardcore een warm hart toedraagt. Drie dagen moshen en crowdsurfen op de tonen van legendarische bands als Sick Of It All, Cro-Mags, Agnostic Front, Terror, Pro-Pain, Negative Approach, UK Subs, Jello Biafra en H2O is wat er de bezoekers te wachten staat!

Ook nieuw opkomend talent krijgt de kans om zich aan een internationaal publiek voor te stellen. Zo kunnen onder andere Broken Teeth en Higher Power bewijzen waarom ze als grote belofte voor de toekomst gezien worden.

Ieperfest heeft echter veel meer te bieden dan hardcore en punk. Er is namelijk ook plaats voor meer extreme genres zoals death en black metal. Het neusje van de zalm is daarbij vertegenwoordigd met kanonnen als Wiegedood, Dying Fetus, Tribulation, The Black Dahlia Murder, Gruesome, Goatwhore, Der Weg Einer Freiheit en Alkerdeel.

De bands worden netjes verdeeld over drie podia. Degenen die eventjes genoeg hebben van al dat geweld, kunnen tot rust komen in de More Than Music tent waar presentaties en workshops gegeven worden, en waar je debatten kan volgen over ‘hot topics’. Wat dat allemaal mag betekenen, moeten jullie zelf maar gaan ontdekken! Tot slot houdt Ieperfest er een ‘green policy’ op na. Kort samengevat komt het er op neer dat je je afval gooit waar het hoort, in de vuilbak dus.

Ieperfest

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

31okt20:0023:00Thurisaz Re-Incentive Release Show + support - Zaal Oosthove - Wervik

november

01nov18:00MAIDEN UNITED @ BOOGIEWOOGIE - GERAARDSBERGENPOWERSLAVE EUROPEAN TOUR 2020

07nov15:00ZINGEM BEEFT 2020DE GRIFFEL - ZINGEM

07nov18:00Sterk IJzer 3JH ASGAARD - GENTBRUGGE

14nov20:0023:00Valkyre ft. Liv Kristine | Beneath My Sins at DVG, Roeselare

15nov15:0023:00Valkyre ft. Liv Kristine + Ann My Guard | Baroeg

21nov15:00PLUTO FEST 2020DEN AMB8 - OOSTERZELE

28nov11:30WAREGEMSE METAL DAY 2020WAREGEM EXPO - WAREGEM

Share This
X