Ook Anthrax en Twisted Sister op Alcatraz Festival in Kortrijk
Rotthier Peter

Nadat de organisatie gisteren bekend maakte dat Twisted Sister nog een extra concert zou geven in ons Belgenland op de weide in Kortrijk tijdens het weekend van 13 en 14 augustus, werd nu ook Anthrax nog toegevoegd aan de line-up als special guest.

Twisted Sister zal dit jaar het festival op zondag afsluiten, terwijl de heren van Anthrax op zaterdag hun thrashkunstjes nog eens mogen komen tonen aan het Belgische publiek.

Met de toevoeging van deze twee bands, krijgt de festivalganger maar liefst 21 bands te zien gespreid over twee dagen. En zeg nu zelf: met een line-up met onder andere Candlemass, Metal Church, Whitesnake, Within Temptation, Kreator, Lita Ford, Avantasia, Soulfly en nog enkele toppers wordt het weekend van 13 en 14 augustus ongetwijfeld het heetste metalweekend van 2016.

Alcatraz Metal Fest 2016

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X