Prophets Of Rage: Dé nieuwe supergroep
Bjorn Wielockx

Wie had gehoopt op een reünie van Rage Against The Machine zit ernaast, maar vandaag werd er een nieuwe supergroep met leden van Rage Against The Machine, Public Enemy en Cypress Hill bekendgemaakt. Zo zal de indrukwekkende line-up er uitzien:

Zang: Chuck D (Public Enemy) en B-Real (Cypress Hill)
Gitarist: Tom Morello (Rage Against The Machine)
Bassist: Tom Commerford (Rage Against The Machine)
Drummer: Brad Wilk (Rage Against The Machine)

Een Europese datum is er nog niet vrijgegeven. Het eerste optreden staat gepland voor 3 juni in Los Angeles. Hopelijk komen er snel Europese en dan ook een Belgische datum. Wij van Amped-Up houden jullie op de hoogte.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X