Tom Moons

Amerika heeft zijn Big Four, maar Duitsland kan mooi pronken met zijn Teutonic Four! Naast Kreator, Tankard en Sodom zit ook Destruction hierin. Deze laatste band brengt vandaag zijn nieuwste album uit: Under Attack. Dit is alweer het veertiende album van de Duitse thrashmetalband. Na Spiritual Genocide zijn de verwachtingen van de fans zeer groot. Weet de band deze verwachtingen in te lossen?

Destruction is ondertussen al 34 jaar oud en nog steeds laat de Duitse thrashmachine geen steekjes vallen. De band speelt zoals vanouds en weet nog steeds hoe ze snelle, harde thrash moet maken. Tijdens de intro van het titelnummer word je al direct meegevoerd in de duistere sfeer die de band goed weet neer te zetten op dit album. Hierna barst het album echt los en laat de band haar grip op je oren niet meer los en word je meegevoerd voor drie kwartier snoeiharde thrash.

Alhoewel het album grotendeels gedomineerd wordt door de snelle riffs zoals in de nummers Under Attack, Dethroned, Pathogenic… krijg je een heleboel geweldige solo’s te horen waarvan de echte pareltjes te horen zijn tijdens Generation Nevermore, Getting Used to Evil en Stand Up For What You Deliver.

Destruction weet de verwachtingen van de fans goed in te lossen, maar toch mist het dat kleine tikkeltje extra. Under Attack is een goed tot zelfs zeer goed hedendaags thrashalbum, maar is niet van het niveau van Eternal Devastation of het eerder genoemde Spiritual Genocide. Hou je van thrash, ben je fan van Destruction of wil je eens headbangen tot je hoofd van je schouders valt? Zoek dan niet verder en haal Under Attack in huis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

november

01nov18:00MAIDEN UNITED @ BOOGIEWOOGIE - GERAARDSBERGENPOWERSLAVE EUROPEAN TOUR 2020

07nov15:00ZINGEM BEEFT 2020DE GRIFFEL - ZINGEM

07nov18:00Sterk IJzer 3JH ASGAARD - GENTBRUGGE

14nov20:0023:00Valkyre ft. Liv Kristine | Beneath My Sins at DVG, Roeselare

15nov15:0023:00Valkyre ft. Liv Kristine + Ann My Guard | Baroeg

21nov12:00MASS DEATHTRUCTION 2020FERME DU BIEREAU - LOUVAIN-LA-NEUVE

21nov15:00PLUTO FEST 2020DEN AMB8 - OOSTERZELE

28nov11:30WAREGEMSE METAL DAY 2020WAREGEM EXPO - WAREGEM

Share This
X