Tom Moons

Amerika heeft zijn Big Four, maar Duitsland kan mooi pronken met zijn Teutonic Four! Naast Kreator, Tankard en Sodom zit ook Destruction hierin. Deze laatste band brengt vandaag zijn nieuwste album uit: Under Attack. Dit is alweer het veertiende album van de Duitse thrashmetalband. Na Spiritual Genocide zijn de verwachtingen van de fans zeer groot. Weet de band deze verwachtingen in te lossen?

Destruction is ondertussen al 34 jaar oud en nog steeds laat de Duitse thrashmachine geen steekjes vallen. De band speelt zoals vanouds en weet nog steeds hoe ze snelle, harde thrash moet maken. Tijdens de intro van het titelnummer word je al direct meegevoerd in de duistere sfeer die de band goed weet neer te zetten op dit album. Hierna barst het album echt los en laat de band haar grip op je oren niet meer los en word je meegevoerd voor drie kwartier snoeiharde thrash.

Alhoewel het album grotendeels gedomineerd wordt door de snelle riffs zoals in de nummers Under Attack, Dethroned, Pathogenic… krijg je een heleboel geweldige solo’s te horen waarvan de echte pareltjes te horen zijn tijdens Generation Nevermore, Getting Used to Evil en Stand Up For What You Deliver.

Destruction weet de verwachtingen van de fans goed in te lossen, maar toch mist het dat kleine tikkeltje extra. Under Attack is een goed tot zelfs zeer goed hedendaags thrashalbum, maar is niet van het niveau van Eternal Devastation of het eerder genoemde Spiritual Genocide. Hou je van thrash, ben je fan van Destruction of wil je eens headbangen tot je hoofd van je schouders valt? Zoek dan niet verder en haal Under Attack in huis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X