Laatste festival van het jaar met een deftige line-up: KNOCK OUT FESTIVAL @ Schwarzwaldhalle – Karlsruhe – DE
Hughes Vanhoucke

Wie dacht dat de festivals er voor dit jaar definitief opzaten en voor goed achter de rug lagen heeft het duidelijk mis.
Komend weekend is er in het Duitse Karlsruhe het KNOCK OUT FESTIVAL in de Schwarzwaldhalle @ Karlsruhe, dat op dik 550 km van de regio Kortrijk – Ieper – Roeslare ligt, een rit die je via Luxemburg brengt waar je nog voor het einde van het jaar goedkopere rookwaren en drank kunt inslaan en tegelijkertijd ook goedkoper kunt tanken,
Voor mensen uit de regio Zuid West-Vlaanderen kunnen we eventueel carpoolen. Er zijn 3 of 4 plaatsen beschikbaar in mijn wagen (VW Tiguan) naargelang er 2 of 3 passagiers op de achterbank plaats nemen.

Line-up en running order:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X