Fields Of Regret presenteert nieuwe single
Vanpevenaeyge Carly

Amper een paar maanden na de release van de zelfgetitelde debuut-ep, presenteert Filip Van Lysebeth (de man achter het project Fields Of Regret) al een nieuwe track.

How To Raise a Pet is een catchy horrorpunknummer gebaseerd op een snelle gitaarriff, pompende bassen en natuurlijk de unieke donkere stem van zanger Filip Van Lysebeth. Vergeleken met de nummers op de veelgeprezen debuut-ep van Fields of Regret, die vorig jaar november uitkwam, heeft dit nummer een veel cynischer ondertoon. Het gaat over een man, die geïnspireerd is door dokter Frankenstein, die probeert zijn vrouw in een hond te veranderen. Een ziek idee waarvan men zich kan afvragen wie het nummer het meest gaat haten: de #metoo-beweging of dierenrechtenorganisaties…

Mooi meegenomen voor Fields of Regret is dat het nummer Algoritmic Lie zal worden gebruikt in de series NCIS en Hideaway!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X