Daniel Tompkins – Ruins: Live Experience
Merycarmen LC

Afgelopen zaterdag bracht, Daniel Tompkins van Tesseract, een volledige digitale uitvoering van zijn tweede soloproductie Ruins. De liveshow werd gefilmed door dezelfde studio als Tesseracts PORTALS (december 2020). De show bestond uit Amos Williams op bas (Tesseract), Paul Ortiz op gitaar (Chimp Spanner) Mike Malyan op drums (Monuments), en Pete Skipper op gitaar (In Colour).

Na een paar succesvolle shows in de UK voelde Dan dat de shows van korte duur waren en veel fans over de hele wereld het spektakel moesten missen. Hoe graag hij en zijn fans de line-up ook naar Europa en de VS wilden brengen, was dit niet zomaar mogelijk gezien de post-pandemische omstandigheden op dat moment. Dus besloot hij de gelegenheid te markeren door het volledige Ruins_album optreden te filmen bij Kinetic in Corby, UK met hulp van Rickard Oakes (Dark Fable Media) en Tom Campbell (MIRRAD), co-producenten van Tesseract.

Dan vertelde op zijn sociale media dat dit ook de perfecte gelegenheid was om het hoofdstuk over Ruins af te sluiten, aangezien hij en Paul momenteel werken aan zijn volgende soloalbum, dat nog verder gaat in het prog-metalwereld.

De live-ervaring was geweldig en bracht de fans dichterbij dan ooit, het was een intieme avond gevolgd door een after-show in de vorm van een Q&A met de band. We raden alle fans van progressieve, moderne metal en Tesseract aan om de herhaling van de show te bekijken. U kunt de trailer hier bekijken:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

maart

Geen concerten

april

Geen concerten

X