Eindhoven Metal Meeting maakt eindstand publiek
PJVB

Nu we genadeloos afstevenen op een zomer zonder festivals, is menig muziekliefhebber genoodzaakt om de zinnen op het najaar te zetten. Wie extreme metal een warm hart toedraagt, kan dan traditiegetrouw terecht in het Nederlandse Eindhoven. De inmiddels twaalfde editie van Eindhoven Metal Meeting, gepland voor vrijdag 11 en zaterdag 12 december, belooft andermaal een voltreffer te worden.

Met onder andere Rotting Christ, My Dying Bride, Unleashed, Borknagar, Mgła, Legion of the Damned en Vltimas, losten de organisatoren eerder dit jaar reeds een lading aantrekkelijke namen. Intussen zijn ook de ultieme bevestigingen voor de metaltweedaagse een feit. Thrashcombo Final Breath, de deathmetalpioniers van Benediction en het al minstens even legendarische Suffocation vervolledigen de line-up. Voor de laatstgenoemde groep betreft het één van de laatste optredens in het bijzijn van zanger en stichtend lid Frank Mullen.

De eindstand voor Eindhoven Metal Meeting 2020 ziet er als volgt uit:

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X