Kvelertak streamt vrijdag 10 april live show Live From Your Living Room
Hughes Vanhoucke

De veelgeprezen Noorse black ‘n’ rollband Kvelertak heeft plannen aangekondigd voor een speciale livestreamshow nu vrijdag 10 april, Live From Your Living Room. De 60 minuten durende set wordt uitgezonden vanaf de locatie Artilleriverkstedet in Noorwegen via de website Vierlive.no om 21:00 uur.

Daarnaast is er een optie voor fans om live met elkaar en met de band te chatten, met een speciaal evenement t-shirt dat kan worden besteld plus merchandisebundels van de 2020-tour die vroegtijdig werd stopgezet vanwege de zich ontwikkelende Covid-19-pandemie, een tour die heel wat landen op haar agenda staan had waarbij helaas België niet bijhoorde. Er is geen beperking op het aantal fans dat kan deelnemen!

De band geeft meer uitleg over: “KVELERTAK ONE DAY WORLD TOUR!
“We hadden er meer dan drie weken van onze Europese tournee op zitten toen alles begon te sluiten en we moesten terugkeren naar onze thuisbasis. Zoals zovelen van jullie op dit moment weten we niet wanneer we weer op pad kunnen. Het zijn echter enkel maar de saaie mensen die zich vervelen.
Dus terwijl we wachten op de apocalyps om ons allemaal uit te roeien of ons gewoon over het hoofd te zien, nodigen we u vrijdag 10 april uit bij u thuis om 21:00 uur voor onze Kvelertak One Day World Tour. Het zal (uiteraard) een ander soort show zijn dan je ons eerder hebt zien doen en we zullen ook een soort van Q&A doen. Er zal een speciaal evenementent-shirt te koop zijn en we zullen onze nieuwe tour merchandise-winkel online zetten. Pas op en blijf veilig, blijf thuis! “.

Nog eens de link naar de pagina waar de show gepresenteerd wordt: https://vierlive.no/

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X