Personeelswissel bij Pain of Salvation
Eef

De IJslandse alleskunner Ragnar Zolberg heeft aangegeven de Zweedse progressieve metal/rockband Pain of Salvation met directe ingang te verlaten. De band heeft ondertussen al zijn opvolger aangekondigd.

Interne strubbelingen betreffende de afstand en muzikale richting hebben er voor gezorgd dat Zolberg de deur werd gewezen. Meesterbrein Daniel Gildenlöw heeft ondertussen aangekondigd dat alle geplande optredens gewoon doorgaan en dat de vrijgekomen plaats zal ingenomen worden door oudgediende Johan Hallgren.

Ironisch genoeg stapte Hallgren in 2012 uit Pain of Salvation om meer tijd met het gezin te kunnen doorbrengen; hij werd destijds vervangen door – inderdaad – Ragnar Zolberg.

Het kan verkeren.

 

Johan Hallgren

Ragnar Zolberg

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X