Rotthier Peter

7 weeks is een Frans vierkoppig combo dat ons op A Farewell To Dawn trakteert op negen songs die zich bewegen in een mix van stoner en heavy metal. Op korte tijd is dit al de tweede Franse band die weet te verrassen want ook 7 weeks weet zijn sound internationaal te laten klinken en de vocalen herbergen geen enkel vleugje Frans accent. Voor een Franse band betekent dat alvast dat ze zeker al niet zullen buizen.

In het geval van 7 weeks is dat zelfs onmogelijk want vanaf de eerste noot grijpt de muziek je bij de keel. Liefhebbers van het stonergenre zullen hier ongetwijfeld van smullen, zeker als we er bij vertellen dat het niveau dat de heren in opener King In The Mud halen netjes een vervolg krijgt in de acht nummers die volgen. In songs als The Ghost Beside Me of Broken Voices steken ze zelfs nog een tandje bij.

A Farewell To Dawn is een aangename kennismaking met deze Franse heren. Mensen die houden van stoner metal raden we zeker aan om deze kerels een kans te geven. Je zal het je zeker niet beklagen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X