Set Things Right laat The Puppet Show op de wereld los
Bjorn Wielockx

De Antwerpse melodische metalcoreband Set Things Right heeft met The Puppet Show een nieuw liedje uitgebracht. The Puppet Show zal op Deathwish staan, dat vanaf 18 februari beschikbaar is. Onderaan dit artikel kan je de nieuwste videoclip bekijken.

Ook die dag stelt de band zijn nieuwste creatie voor in de Zappa te Antwerpen. Samen met My Dog Is Radioactive, Moments en nog één vrij te geven band zal het daar een zeer fijne avond worden. Tickets kunnen nog tot eind dit jaar aangeschaft worden aan 7 euro. Wie langer wacht betaalt 9 euro in voorverkoop. De dag zelf betaal je 12 euro.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X