Borealis brengt World of Silence MMXVII uit in januari
Metalrockx

De Canadese powermetalband Borealis gaat zijn debuutalbum heruitbrengen op 27 januari 2017 via AFM. World of Silence MMXVII werd integraal opnieuw ingespeeld en opgenomen, voorzien van een krachtige nieuwe mix.

Oorspronkelijk werd World of Silence in eigen beheer uitgebracht in 2008. Sindsdien is de band geëvolueerd en hebben ze twee albums uitgebracht: Fall From Grace (2011) en Purgatory (2015). De herwerking van het debuut toont hoe de formatie klinkt in 2017. Fall From Grace wordt in april opnieuw uitgebracht door AFM en ze werken eveneens aan een nieuwe plaat, die we volgende herfst mogen verwachten.

Tracklist:

  1. Lost Voices
  2. Midnight City
  3. From The Fading Screams
  4. Forget The Past
  5. Eyes Of A Dream
  6. World Of Silence
  7. The Afterlife
  8. Divine Answer
  9. The Dawning Light
  10. Black Rose

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X