Guns N’ Roses op 9 juni op Werchter?
Metalrockx
Volgens de website van de Gazet Van Antwerpen van voorbije zaterdag staat Guns N’ Roses op vrijdag 9 juni 2017 op de wei van Werchter.

Een officiële bevestiging is er nog niet, maar aangezien twee bronnen onafhankelijk van elkaar dit melden, kunnen we er dus van uitgaan dat Axl Rose en co op 9 juni ons land aandoen, allicht onder de vlag van Werchter Boutique.

Er werd al een tijdje gespeculeerd over het feit of de band al dan niet naar ons land zou komen, en indien ja, waar. Als Graspop-headliner, dachten sommigen, maar het is uiteindelijk Werchter dat de groep zal ontvangen, net als dat op 11 juli 1993 al het geval was, toen Guns N’ Roses in het kader van de Use Your Illusion Tour de wei aandeed. Net als toen zullen de voormalige aartsvijanden Axl Rose en Slash het podium delen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X