Bjorn Wielockx

Wie graag goede hardcoreplaten wil beluisteren moet gewoon de releasekalender van White Russian Records in de gaten houden. Dit kleine Nederlandse label ondersteunt de veelbelovende bands van bij ons. Manu Armata brengt deze week All I Have op de markt. Een ep die bestaat uit zes tracks. Als het weer gaat knallen, zoals we gewoon zijn van het label, ga ik me weer goed amuseren tijdens dit verslag.

En dat is ook deze keer niet anders. All I Have zal ervoor zorgen dat je in woonkamer als een bezetene zit rond te lopen met gestrekte armen. Na de intensieve elf minuten die deze ep duurt, zal de adrenaline fel voelbaar zijn en wil je deze Friese band gewoon eens aan het werk zien. Want live zal de band furieus uithalen, wat een garantie biedt op een stevige moshpit.

De intensiteit die de muziek van Manu Armata met zich meebrengt is echt overweldigend. Wanneer je live, in een klein warm zaaltje staat met een biertje in de hand zal dat bekertje snel de lucht in gaan. Hopelijk nadat je het hebt leeg gedronken, maar wie weet. Deze adrenalinebom jaagt vanaf de eerste noot door je bloed waardoor stil blijven staan echt geen optie is. Verwacht je aan stevige violent-dancers, crowdsurfers en meer van dat lekkers.

Dat de band al op tournee mocht gaan met namen als Sick Of It All, Born From Pain, Strife, Ryker’s en Pro-Pain begrijp je volledig wanneer je dit plaatje beluisterd; alles zit gewoon perfect bij Manu Armata. Deze All I Have is verplichte kost voor iedere hardcoreliefhebber.

Tracklist:

  1. Keep Breathing
  2. Mind Set
  3. Free Spirit
  4. Let It Out
  5. Broke Down
  6. Not Done

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X