Sebastiaan Schabon

Skeletonwitch-fans, opgelet! Markeer alvast 19 augustus in jullie agenda want dan verschijnt een nieuwe ep van de band, genaamd The Apothic Gloom. Deze melodische death/thrashmetalband uit de Verenigde Staten staat al jaren garant voor snoeiharde, onvervalste en duistere kwaliteitsmuziek. En dat is met deze ep niet anders.

Op deze schijf staan welgeteld vier nummers, en elk van hen laat perfect horen wat Skeletonwitch zo kenmerkend maakt: gitaristen Garnette, Hedrick en Linger razen als bezetenen door elk nummer, de ene na de andere magistrale riff uit hun mouwen schuddend. Drummer Boltjes heeft waarschijnlijk speed genomen, want blastbeats en snelle percussie worden duidelijk niet geschuwd. En dan is er ook nog de nieuwe zanger Adam Clemans, die wel de duivel zelf lijkt met zijn demonische vocalen. Vier nummers die nooit aan kwaliteit inboeten en die bijna de perfectie benaderen. Je merkt dat deze gasten weten wat ze doen en willen, zoveel is duidelijk.

Kort gezegd: Skeletonwitch-fans zullen absoluut geen problem hebben met deze schijf. Nog beter: elke death/thrashfan beveel ik bij deze om zich dit pareltje aan te gaan schaffen vandaag. Je zal het je niet beklagen.

Tracklist:

  1. The Apothic Gloom
  2. Well Of Despair
  3. Black Waters
  4. Red Death, White Light

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X