Livestream Iron Maiden op Wacken 2016
Rotthier Peter

Het Britse Iron Maiden sluit aanstaande donderdag 4 augustus zijn Book Of Souls-tour af op het grootste metalfestival in Europa. Om alle fans die de voorbije maanden afzakten naar één van hun concerten te bedanken zal hun concert van donderdag op Wacken wereldwijd live te zien zijn via streamingdienst ARTE.

Sinds de release van The Book Of Souls in februari, speelde de band al 72 liveshows in 36 landen op zes continenten. Meer dan anderhalf miljoen mensen woonden de shows bij. De streaming van het laatste concert van deze wereldtour wil ook mensen die om één of andere reden er niet bij konden zijn toch de mogelijkheid bieden om te zien wat ze gemist hebben.

Op donderdag 4 augustus kan je de band live aan het werk zien vanaf 21.30 via:

http://concert.arte.tv/de/wacken of www.wacken.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X