Jack Russell’s Great White zet handtekening bij Frontiers
Rotthier Peter

De legendarische frontman van deze Amerikaanse bluesy hardrockband en zijn huidige handlangers bassist Tony Montana (die nu gitaar en keyboard speelt), gitarist Robby Lochner (Judas Priest), drummer Dicki Fliszar (Bruce Dickinson) en bassist Dan McNay (Montrose) verbinden hun lot vanaf heden aan het Italiaanse label Frontiers.

Sinds hij in 2011 de band nieuw leven inblies en hij een overeenkomst heeft met de andere leden van Great White voor het gebruik van de naam, tourt hij rond met deze mensen onder de noemer Jack Russell’s Great White.

Twee jaar terug trakteerden ze ons al op de single Hard Habbit:

Liefhebbers van Russell zullen echter nog tot 2017 moeten wachten alvorens het nieuwe album, inmiddels al het veertiende voor Jack, in de winkels zal liggen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X