Fields of Regret presenteert nieuw nummer: Bullet
Vanpevenaeyge Carly

Amper vier maand na How To Raise A Pet presenteert Filip Van Lysebeth (Fields of Regret) ons een nieuwe track: Bullet.

How To Raise A Pet had Filip bewust toegankelijker gemaakt (valt te begrijpen in de horror punkl), maar in het genre zelf waren ze er niet zo wild van. Dus brengt Bullet terug als vanouds muziek die alle kanten uitvliegt en inslaat als een bom. Melodieus beuken zoals Filip het graag zelf verwoord. Fields Of Regret is een éénmans studioproject, maar voor dit nummer kreeg hij de hulp van zijn vriendin om de backing vocals in te zingen. Hou je klaar voor een trip van ruim vier minuten adrenaline

1 Reactie

  1. *TOPWEBEXPERT

    TopwebExpert, your trusted partner for exceptional website design and development solutions. We are dedicated to delivering unparalleled results that not only captivate your audience but also drive significant business growth. With our team of skilled professionals and cutting-edge technologies, we guarantee a seamless online presence that sets you apart from the competition.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

Geen concerten

X