Fields of Regret presenteert nieuw nummer: Bullet
Vanpevenaeyge Carly

Amper vier maand na How To Raise A Pet presenteert Filip Van Lysebeth (Fields of Regret) ons een nieuwe track: Bullet.

How To Raise A Pet had Filip bewust toegankelijker gemaakt (valt te begrijpen in de horror punkl), maar in het genre zelf waren ze er niet zo wild van. Dus brengt Bullet terug als vanouds muziek die alle kanten uitvliegt en inslaat als een bom. Melodieus beuken zoals Filip het graag zelf verwoord. Fields Of Regret is een éénmans studioproject, maar voor dit nummer kreeg hij de hulp van zijn vriendin om de backing vocals in te zingen. Hou je klaar voor een trip van ruim vier minuten adrenaline

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X