Frozen Soul kondigt nieuwe langspeler aan!
Ashley Bickx

De ‘icy’ deathmetalgiganten van Frozen Soul kwamen recentelijk met het heuglijke nieuws dat op 19 mei de langverwachte opvolger voor de positief ontvangen debuutplaat Crypt Of Ice het levenslicht zal zien. Met Glacial Domination blijft de band alvast vertoeven in de koudere sferen. Een ander vaststaand gegeven is dat ook deze tweede worp zal verschijnen via Century Media Records. Er zijn met andere woorden toch nog zekerheden in het leven. Ter promotie gooide Frozen Soul er meteen een eerste videoclip tegenaan voor het nummer Morbid Effigy, waarbij de band kon rekenen op de vocale support van John Gallagher, ook wel gekend als de brulboei van Dying Fetus.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X