Periphery V: Djent Is Not a Genre
Yngwie Vanhoucke

Het is een heel eind stil geweest rond Periphery, iets over een week geleden verdween ook plots alle afbeeldingen op hun instagram, 5 dagen later werden er twee singles gelanceerd en info over album nummer 5!

Periphery V zal de naam ‘Djent Is Not A Genre’ krijgen, de band gebruikt zelfspot nadat internet trolls hen veel kritiek gaven de afgelopen jaren. Album vijf zal het daglicht zien op 10 maart. Het nieuws vieren ze met twee nieuwe singles waarvan een met videoclip. Wildfire is het openingsnummer van het aanstaande album:

Daarnaast kregen we ook Zagreus erbij.

 

Tracklist

Periphery V: Djent Is Not A Genre

01 Wildfire
02 Atropos
03 Wax Wings
04 Everything is Fine!
05 Silhouette
06 Dying Star
07 Zagreus
08 Dracul Gras
09 Thanks Nobuo

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X