Enter Shikari lanceert een nieuwe single en album 7
Yngwie Vanhoucke

Eind vorige week kwam Enter Shikari met een nieuwe single op de proppen, “[pls] set me on fire”. De release ging want onder de radar, maar de dag erna kwam de band met meer info over album nummer zeven.

“A Kiss For The World” wordt het zevende studioalbum van het Londense Enter Shikari en wordt losgelaten op de wereld op 21 april. Met het nieuwe nummer spreekt de band over de twee komst van Enter Shikari, het nummer zit vol met energie zoals we gewend zijn van de band. Even voor de release van dit album kan je de band aan het werk zien in de Botanique in Brussel op 7 april. Ook deze zomer heb je voldoende kans om de band aan het werk te zien want ze staan zowel op Graspop als Jera on air. Geen excuses om ze niet aan het werk te zien want het is altijd een feest met het kwartet die eind vorig jaar nog in Trix stonden.

Tracklist

A Kiss For The Whole World
1. A Kiss for the Whole World x
2. (pls) set me on fire
3. It Hurts
4. Leap into the Lightning
5. feed yøur søul
6. Dead Wood
7. Jailbreak
8. Bloodshot
9. Bloodshot (Coda)
10. goldfĭsh ~
11. Giant Pacific Octopus (i don’t know you anymore)
12. giant pacific octopus swirling off into infinity…

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

maart

Geen concerten

april

Geen concerten

X