Nieuw album van Cattle Decapitation op komst!
Ashley Bickx

Begin 2020 leken de heren van Cattle Decapitation een carrièreswitch richting de waarzeggerij te hebben ondergaan. Enkele maanden voor het losbarsten van de Coronapandemie bracht dit instituut namelijk het album Death Atlas op de markt met songs als onder Bring Back The Plague. Kon het toen nog toepasselijker? Ondertussen zijn we een dikke drie jaar verder en acht de band de tijd rijp voor een opvolger. Deze opvolger zal door het leven gaan als Terrasite en zal op 12 mei verschijnen onder het goedkeurend oog van Metal Blade Records. Wij kunnen u alvast het artwork en de tracklist aanreiken. Op de eerste single zullen we nog even geduld moeten hebben…

Tracklist:

1. Terrasitic Adaptation
2. We Eat Our Young
3. Scourge Of The Offspring
4. The Insignificants
5. The Storm Upstairs
6. …And The World Will Go On Without You
7. A Photic Doom
8. Dead End Residents
9. Solastalgia
10. Just Another Body

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X